Anna Mongay Monteso

I was born in Barcelona in 1969.
I graduated from the Sant Jordi School of Fine Arts in Barcelona and then studied scenography and various illustration courses at the Institut del Teatre.
My first job as an illustrator was for the “Super È”, published by Enciclopèdia Catalana.
Since then I have worked on many children and young people’s textbooks and literature for several publishers, including Alfaguara, Tekman Education, Baula, Barcanova, La Galera, Casals, Mac Millan, Teide, Castellnou, Cruïlla, Bruño, Barcanova, Edelvives, Everest and Bromera.

I have also worked with various design studios on advertising and packaging campaigns.

I illustrate the editorial page of the Vèrtex magazine and provide a children’s comic page for the Cavall Fort and El Tatano magazines.

I currently live in Pacs del Penedès, a beautiful, small, peaceful village where I work as an illustrator and visual arts teacher.

Vaig néixer a Barcelona al 1969
Em vaig formar a la facultat de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona i vaig continuar a l’Institut del teatre fent escenografia i diferents cursos d’il·lustració.
La primera feina com a dibuixant, va ser a l’Enciclopèdia Catalana fent la “Super È”. Després he estat fent molts llibres de text i literatura per a nens i joves en diferents editorials com: editorials com : Alfaguara, Tekman Education, Baula, Barcanova, La Galera, Casals, Mac Millan, Teide, Castellnou, Cruïlla, Bruño, Barcanova, Edelvives, Everest i Bromera entre d’altres.

També he treballat amb varis estudis de disseny en campanyes de publicitat i packaging.

Col·laboro habitualment a l’editorial de la revista Vèrtex, a Cavall Fort i a El Tatano amb una pàgina de còmics per a nens.

Actualment visc a Pacs del Penedès, un poble preciós, petit i tranquil on treballo com a il·lustradora i com a professora d’arts visuals.

Nací en Barcelona en 1969
Me gradué en la Facultad de Bellas Artes de San Jorge de Barcelona y continué en el Instituto del Teatro haciendo escenografía y diferentes cursos de ilustración.
Mi primer trabajo como dibujante fue para la Enciclopedia Catalana haciendo el “Super È”.
Desde entonces he ilustrado muchos libros de texto y literatura infantil y juvenil para diferentes editoriales como: Alfaguara, Tekman Education, Eslabón, Barcanova, La Galera, Casals, Mac Millan, Teide, Castellnou, SM, Bruño, Barcanova, Edelvives, Everest y Bromera entre otras.
También he trabajado con varios estudios de diseño en campañas de publicidad y embalaje.

Colaboro habitualmente con la editorial de la revista Vèrtex así como con una página de cómics para niños en Cavall Fort y El Tatano.
Actualmente vivo en Pacs del Penedès, un pueblo precioso, pequeño y tranquilo donde trabajo como ilustradora y como profesora de artes visuales.